Rétsági Televízió - Kiadó - Szerkesztőség

Rétság Város Önkormányzata megbízásából a kiadói jogokat és kötelezettségeket a Városi Művelődési Központ és Könyvtár gyakorolja. Ciműnk: 2651 Rétság, Rákóczi út 26. Pf.: 24. Telefon:  06/35/ 350-785 Igazgató: /35/ 550-164  E-mail: rtv @ retsag.hu  Felelős szerkesztő: Varga Nándorné igazgató. 

Az RTV anyagainak összegyűjtésében, véleményézésben a képviselő-testület által megbízott Szerkesztő Bizottság működik közre. Ez a testület határozza meg az RTV arculatát, szerkesztési alapelveit, illetve vitás esetekben dönt egy-egy produkció vagy kezdeményezés adásba kerüléséről.

A Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2007 január 15-én a szerkesztő bizottságot eltörölte.
Felelős szerkesztő: 
Varga Nándorné igazgatóhelyettes
A kiadó nem kért kéziratokat, fotókat, filmeket  nem őriz meg és nem küld vissza! A Szerkesztő Bizottság joga a kérés nélkül beküldött anyagokat, olvasói leveleket elbírálni, és dönteni annak esetleges megjelentetéséről, vagy elutasításáról. A kiadó nem köteles a hozzá küldött anyagokat megjelentetni. Az RTV adásaiban semmilyen formában nem hozhatók nyilvánosságra mások személyiségi jogait sértő, alkotmányos vagy egyéb jogszabályokkal tiltott tartalmak.

Archiv
A bizottság összetétele 2006. február 23-tól:
Faggyas Szabolcs (2006. októberig) 
Girasek Edmond, 
Horváthné Moldvay Ilona
Karcagi László
Rauscher Gyuláné
Felelős szerkesztő: 
Végh József.

A bizottság összetétele 2003 januártól: Girasek Edmond, Majnik László, Rauscher Gyuláné, Szávai Attila. Felelős szerkesztő: Végh József.
www.retsag.net
©Copyright
E-mail
Webmester
<vissza
^fel-