Rétsági Televízió - Hirdetési lehetőség

Műsortervünk és az ORTT engedélye alapján - meghatározott időkeretben - lehetőségünk van kereskedelmi jellegű reklámok sugárzására is. Már első visszajelzéseink alapján tudható, hogy adásunkat a helyi lakosság többsége figyelemmel kíséri. Tehát, mindazok a hirdetmények a legjobban eljutnak a célközönséghez ami Rétságon lakók számára fontos. (A szolgáltatás rövidesen Rétságon kívül a következő településeken is vehető lesz: Tolmács, Bánk, Tereske, Diósjenő, Nógrád, Berkenye, Borsosberény.)

Képújság
Hatékony és olcsó reklámelhelyezési lehetőséget biztosítunk a folyamatosan sugárzott képújságreklámban. Ideális lakossági apróhirdetés közzétételére (lakás, autó, gépek berendezések adás-vétele, szolgáltatások beindulása, akciók, speciális ajánlatok közzétételére, rendezvények hirdetésére, és számtalan más információ kihirdetésére.)

Hirdetési díjak magánszemélyeknek: 
egy képernyőoldal 1800 Ft/hét

egy képernyőoldal 5800 Ft/hónap
Közületeknek, vállalkozásoknak:
egy képernyőoldal 2700 Ft/hét

egy képernyőoldal 9000 Ft/hónap
Kedvezmények
Nagyobb mennyiségben, vagy hosszabb időtartamban hirdetők részére kedvezményt adunk.

Extra kedvezmény
Amennyiben a Városi Művelődési Központ és Könyvtár által kiadott más midiában is egyidejű megjelenésel megrendeli hirdetményét úgy újabb kedvezményeket biztosítunk. Ezek a Hangadó című havonta 1000 példányban megjelenő helyi lap, illetve a www.retsag.hu címen elérhető internetes portál (látogatottsága átlagosan havi 4-5000) Továbbá mód van az intézmény által kiadott könyvekben is egészoldalas hirdetmény elhelyezésére. Ilyenek a Rétsági Évkönyv, a Spangár András Irodalmi Kör antológiája, amelyek évente jelennek meg. Alakalomszerűen más kiadványok is készülnek. Az összevont hirdetési díjkedvezmény 2 sajtótermék esetében 15 % 3 formánál 25 % 4 esetében 30 %.


Hirdetés feladható a Városi Művelődési Központ és Könyvtár irodájában (2651 Rétság, Rákóczi út 26. hétköznapokon 8.00 órától 19.00 óráig, a hirdetési díj egyidejű befizetése mellett. Információ a 35/350-785-ös telefonszámon. E-mail: muvkozpont@retsag.hu (Hirdetésének feladására faxon és e-mailben is lehetőség van. de csak a hirdetési díj számlánkra való beérkezése után kezdjük meg a sugárzást. Bonyolultabb grafikai megoldású hirdetéseket kérjük elektronikus úton eljuttatni a szerkesztőséghez.

Jogszabályba ütköző hirdetéseket az RTV nem tesz közzé, és ilyen közlemények elmaradása esetén minden kártérítési igény érvényesítését kizárja (hirdetési díj, elmaradt haszon, stb.) A hirdetések tartalmáért, valódiságáért kizárólag a hirdető felel.

Filmkészítés, reklámfilm sugárzás
A képújságreklám mellett - a technikai felszereltség javulásával - mód nyílik promóciós és reklámfilmek készítésére és sugárzására is. Cégbemutatók, rendezvényhirdetések, termékpromóciók filmjeit a megrendelő igényei szerint elkészítjük, és szerződés szerint sugározzuk. A készült reklámfilmeket a megrendelő szabadon felhasználhatja más formában való hirdetésre is. Kész reklámfilmek meghatározott időben való sugárzása jelenleg is lehetséges. Új film gyártására 2005 második felétől lesz mód, de igény szerint külső partnerek bevonásával megoldjuk a feladatot. Reklámfilm készítés és sugárzás egyedi kalkuláció alapján történik. Igénye esetén kerese az RTV felelős szerkesztőjét, Végh Józsefet, a művelődési központban, vagy a 35/550-164-es telefonszámon.
 


Rétságon hatékony reklámot szeretne?
Keresse a helyi médiumokat összehangoltan működtető kiadót.
RTV, Hangadó, retsag.hu kiadványok, táblahirdetések
Együtt jobb és olcsóbb!
 

www.retsag.net
©Copyright
E-mail
Webmester
<vissza
^fel-