Rétsági Televízió élő internetes adás

Kedves Televízió Nézők!
     A Rétsági Televízió újabb fejlesztéseknek köszönhetően immár azok számára is elérhető, akik nem rendelkeznek a kistérségben kábeltelevíziós előfizetéssel. Az adás minősége természetesen nem akar versenyre kelni a kábelen, műholdon sugárzott képminőséggel. Kis ablakban nyomon lehet követni a műsort, és akár teljes képernyőre váltva - kb 2 m távolságból szemlélve - igazi tv élménye lehet a számítógép előtt ülőknek. Mindenesetre követhetővé válik egy-egy műsorunk, illetve az élő képviselő-testületi ülések figyelemmel kisérése
.

-.
Pár tanács a használathoz:
     A műsor megtekintésének elindításához (amennyiben automatikusan nem jelenik meg.) kattintson a képmező bal alsó sarkában lévő PLAY (kis háromszög) gombra. Tekintve, hogy a próbaadás egy ingyenes videomegosztó szerveren keresztül történik, ezen a felületen is, és az eredeti oldalon is reklám jelenik meg a kép alatt. A reklám annak a résznek a jobb felső sarkában lévő X ikonnal bezárható. 
     A jobb alsó sarokban lévő teljes képernyős ikonra kattintva monitora nagyságában nézheti a műsort. Ezt természetesen nem lehet a szokásos munkatávolságból szemlélni, hanem 1,5-2 méteres távolságból ajánlott. Különösen a nagyobb képméretnél tapasztalható szemcsésedés, esetleg a kép akadása, ez az átviteli vonalak áteresztő képességének függvényében jelenik meg. A hang jól hallható, ami pl. a képviselő-testületi ülések közvetítésénél tökéletesenen biztosítja a tárgyalás követését. Az adás minőségét a kisérleti időszakban folyamatosan igyekszünk javítani. Várhatóan 2012 januárjától egy véglegesebb megoldással folyamatosan biztosítjuk nézőinknek az internetes közvetítést. Várjuk észrevételeiket az rtv @ retsag.hu e-mail címre. .
www.retsag.net
©Copyright
E-mail
Webmester
<vissza
^fel-